- Old RSE -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

g0dLike ideea B-)

2 posters

Go down

g0dLike ideea B-) Empty g0dLike ideea B-)

Post by chaoss98 Wed Jul 31 2013, 06:45

Nick:g0dLike
Varsta:15
Idee:Ai putea baga factiuni..zic eu...nu multe si inutile...cum ar fi politia...eu te pot ajuta cu acest proiect Razz,ai mai putea baga si o factiune de mafioti...zic eu...ca vad ca multi ar vrea putin roleplay...o lupta intre mafioti si politie sau ceva de genu.
Cand alegi un admin,ar trebui sa il supui unui test...pentru a vedea daca a citit regulile...parerea mea...deoarece vad ca unii admini sunt pusi doar de umplutura.
Ideea anterioara a lui crox...cu skin privat...ar fi o idee buna...dar ar trebui sa pui un pret...cum ar fi...skin privatizat:2 euro...Very Happy si asa ar fi mai usor si sa platesti hostul.
Revenind la sectia de politie...am uitat sa adaug ceva...ar trebui sa aiba acces la comanda /jail...in caz de drive by sa nu se mai tot chinuie adminii...asta sa fie treaba politistilor...cat despre mafioti...sa aiba si ei o baza...sincer nu prea stiu ce ar putea face mafiotii deoarece acesta e un server stunt.
Pai cam astea sunt ideeile mele Smile si la ideea cu factiunile...imi pot lua intreaga responsabilitate...ocupanduma de aproape tot Smile.

chaoss98
Gold Moderator
Gold Moderator

Data de inscriere : 2013-07-26
Localizare : Sighisoara
Posts : 33
Virgo Varsta : 23

Back to top Go down

g0dLike ideea B-) Empty Re: g0dLike ideea B-)

Post by gLi. Thu Aug 01 2013, 05:43

Nu, deocamdata, nu le vad rost-ul, politie, a mai fost, doar, ca nu s-a ocupat nimeni de ea, asa ca am scos factiunea, pana nu sunt cel putin 50 de playeri, nu pot pune asta in functiune.
gLi.
gLi.
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 2013-04-10
Localizare : Sighisoara
Posts : 395
Logo : ?????????????
Pisces Varsta : 22

https://rsesamp.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum